fancy-imagebar
Welkom bij 'Wij zijn familie'

Deze stamboom is voor het laatst bijgewerkt op 31 juli 2018.

Deze website bevat de genealogische gegevens van de voorouders van mijn kinderen: de families Knegt, Honig, Pijpers, De Leeuw, Demuijnck en Berkhout.

Bovenin het menu kunt u een keuze maken uit de verschillende genealogieën.

Persoonsgegevens op deze website mogen alleen worden gebruikt voor persoonlijke doeleinden. Ander gebruik van deze gegevens is uitdrukkelijk niet toegestaan. De gegevens op deze site komen uit openbare bronnen (archieven, kranten, websites, etc), uit eigen bron of zijn afkomstig van familieleden. 

De persoonsgegevens van levende personen in deze stamboom vallen onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Klik hier voor meer informatie over ons privacybeleid

Bezoekers hebben toegang tot (beperkte) gegevens van overledenen: personen die meer dan 10 jaar geleden zijn overleden of personen die meer dan 120 jaar geleden zijn geboren

Leden hebben toegang tot:

  • gegevens van overledenen
  • (beperkte) gegevens van levende personen aan wie zij verwant zijn in de eerste of tweede graad (grootouder - ouder - kind - kleinkind - oom/tante)
  • eigen gegevens

Stamboomonderzoek is nooit klaar. Regelmatig wordt nieuwe informatie toegevoegd op deze website. Kom dus gauw nog eens terug!

Statistieken — Stamboom de Leeuw

Deze stamboom werd het laatst gewijzigd op 31 juli 2018.

Personen
Mannen
125
51%
Vrouwen
119
48,6%
Totaal aantal achternamen
Gezinnen
Bronnen
Mediaobjecten
Opslagplaatsen
Totaal aantal gebeurtenissen
488
Totaal aantal gebruikers
10
Laatste geboortejaar
2010
Deze informatie is privé en kan niet getoond worden.
Gemiddelde leeftijd bij overlijden
41
Mannen: 41   Vrouwen: 40
Gemiddeld aantal kinderen per gezin
2,13
Uitgelicht
 

De Hr. Ms. BV 34 die op 14 mei 1940 verging voor de kust van Walcheren.Willem Jacobus de Leeuw, was aan het werk als marconist/telegrafist op de Hare Majesteit BV 34. toen het schip op 14 mei 1940 tussen Vlissingen en Zoutelande op een mijn liep en verging.

Willem is één van de twee opvarenden die zijn aangespoeld op de kust van Walcheren.
Lees hier zijn hele verhaal.

Toon persoon - Willem Jacobus de Leeuw

Moederziel alleen

In augustus 1854 vertrokken de ouders van Johanna, Jan Mostert en Maria de Leeuw, samen met haar 4 jongere zusjes naar Amerika om daar, na een reis van 65 dagen, een nieuw bestaan op te bouwen. Johanna bleef, slechts 15 jaar oud, moederziel alleen achter in Zeeland. Waarom is zij niet meegegaan? 15 jaar was toch nog erg jong. Ook in die tijd. Haar familie heeft ze nooit meer teruggezien...

Toon persoon - Johanna Mostert

Afschrift volkstelling John Mustard 1860

We volgen ook het gezin van John en Mary Mustard, zoals zij in Amerika door het leven gaan. Hun jongste dochter Sarah is geboren in Wisconsin.

Toon gezin - Jan Mostert + Maria de Leeuw

 
Een verrassende verbintenis tussen twee families.
Wijzigingen in de laatste 90 dagen
Er zijn geen wijzigingen aangebracht in de laatste 90 dagen.